expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

poniedziałek, 21 listopada 2016

Pasta jajeczna z remouladą i suszonym szczypiorkiem

Ostatnio do pasty jajecznej dodałam remouladę Fanex, wyszła bardzo smaczna. Smak wzbogaciłam dodając do niej suszony szczypiorek, polecam na piątkowe śniadanie.


Składniki:
6 jajek ugotowanych na twardo
2 łyżki suszonego szczypiorku
3 łyżki remoulady Fanex
2 łyżki majonezu sałtkowego Fanex
1 łyżeczka musztardy
Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Jajka ugotowane na twardo obieramy, kroimy w kostkę lub ścieramy na tarce o grubych oczkach. Dodajemy suszony szczypiorek, remouladę, majonez oraz musztardę. Wszystko dokładnie mieszamy, doprawiamy do smaku sola oraz pieprzem. Podajemy z pieczywem.

1 komentarz: