Składniki:
Pęczek rzodkiewek
3 pomidory
2 ogórki zielone
1 cebula
Pęczek szczypiorku
2 łyżki oleju lnianego
1 łyżka ziół prowansalskich Galeo
3 pomidory
2 ogórki zielone
1 cebula
Pęczek szczypiorku
2 łyżki oleju lnianego
1 łyżka ziół prowansalskich Galeo
Sól himalajska
Sposób przygotowania:
Rzodkiewki oczyszczamy z ogonków, myjemy, ogórki obieramy ze skóry, pomidory myjemy, wszystko kroimy na mniejsze kawałki. Cebule obieramy, kroimy w drobną kostkę, szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki łączmy ze sobą, dodajemy olej lniany, dodajemy zioła prowansalskie, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem, dokładnie mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz