Składniki:
1 udko z kurczaka
2 marchewki
1 pietruszka
4 łodygi selera naciowego
5 ziemniaków
1 puszka soczewicy gotowanej na parze Bonduelle
1 mała puszka białej fasoli gotowanej na parze Bonduelle
250 ml. przecieru pomidorowego
1 cebula
3 listki laurowe
3 ziarna ziela angielskiego
5 ziaren pieprzu
Domowa jarzynka
Sól, pieprz
Słodka i ostra papryka
2 marchewki
1 pietruszka
4 łodygi selera naciowego
5 ziemniaków
1 puszka soczewicy gotowanej na parze Bonduelle
1 mała puszka białej fasoli gotowanej na parze Bonduelle
250 ml. przecieru pomidorowego
1 cebula
3 listki laurowe
3 ziarna ziela angielskiego
5 ziaren pieprzu
Domowa jarzynka
Sól, pieprz
Słodka i ostra papryka
Sposób przygotowania:
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz