Składniki:
Sposób przygotowania:
Plastry schabu rozbijamy dość cienko na duży płat mięsa, oprószamy solą, pieprzem i przyprawą do grilla. Na każdy plaster schabu układamy po kiełbasce i zwijamy w roladki, spinamy wykałaczkami, oprószamy przyprawą do grilla i nacieramy olejem. Przygotowane roladki wstawiamy na godzinę do lodówki żeby mięso naszło przyprawami. Smażymy na rozgrzanym grillu lub patelni grillowej do uzyskania rumianego koloru. Podajemy z dowolną sałatką.
pyszne roladki:)
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie, szkoda że nie nagrywasz filmików jak przygotowujesz jedzenie. Będę musiał ugotować na dniach :)
OdpowiedzUsuńKsięgowość internetowa
Ciekawy pomysł :) Na pewno zaskoczy domowników ;) Pozdrawiam i zapraszam kuchnia i styl
OdpowiedzUsuń