Składniki:
1 seler naciowy
3 pomidory
1 papryka czerwona
3-4 ogórki małosolne
1 cebula czerwona
Pęczek szczypiorku
2-3 łyżki oleju lnianego
Sól, pieprz
3 pomidory
1 papryka czerwona
3-4 ogórki małosolne
1 cebula czerwona
Pęczek szczypiorku
2-3 łyżki oleju lnianego
Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Wszystkie warzywa dokładnie myjemy, oczyszczamy, selera naciowego kroimy w plasterki, ogórki kroimy w pół plasterki. Pomidora, paprykę i cebulę kroimy w paski, szczypiorek drobno siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do miski, wlewamy olej lniany, doprawiamy do smaku sola oraz pieprzem, dokładnie mieszamy.
bardzo zrode i ladnie wygloda
OdpowiedzUsuńbardzo zrode i ladnie wygloda
OdpowiedzUsuń