Składniki:
100 gram karelosse
Pół puszki mixu fasoli z cieciorką Bonduelle
0,5 słoika suszonych pomidorów
1 mała papryka czerwona
1 mała papryka zielona
3-4 łyżki oleju z dyni
Sól, pieprz
Pół puszki mixu fasoli z cieciorką Bonduelle
0,5 słoika suszonych pomidorów
1 mała papryka czerwona
1 mała papryka zielona
3-4 łyżki oleju z dyni
Sól, pieprz
Sposób przygotowania:
Karelosse myjemy, dzielimy na mniejsze części, suszone pomidory odsączamy z oleju, kroimy na mniejsze kawałki. Fasolę odsączmy z zalewy, papryki myjemy, oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w paski. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Bardzo ciekawie się prezentuje. :)
OdpowiedzUsuńhttps://jaglusia.wordpress.com/2017/01/14/zapiekanka-z-cielecina-pod-beszamelem/